Novice - Love Istria

Vse novice

Aktivirajmo skriti potencial industrije srečanj destinacije slovenska Istra: Top of the Adriatic - novi kanvas destinacije za srečanja

5. 9. 2024

Turistično združenje Portorož za deležnike turističnega gospodarstva 26. septembra 2024, med 10. in 15. uro, v Hotelu Histrion, Obala 2b, Portorož (dvorana Arkade) organizira delavnico 

"Aktivirajmo skriti potencial industrije srečanj destinacije slovenska Istra: Top of the Adriatic - novi kanvas destinacije za srečanja."

Delavnico bosta vodila Fredi Fontanot, direktor Kongresnega urada Slovenije, in Gorazd Čad, dolgoletni soustvarjalec industrije srečanj v regiji ter ustanovitelj in lastnik agencije za trženje in dogodke Toleranca Marketing.  

Cilj delavnice je dodatno ozavestiti pomen industrije srečanj, predvsem v času nizke sezone, in oblikovati tri prototipe prihodnosti te industrije. Delavnica je zasnovana tako, da udeleženci aktivno sodelujejo in se seznanijo s primeri dobrih praks, ki jim lahko pomagajo pri nadaljnjem razvoju njihove dejavnosti. 


Na delavnico se prijavite tako, da izpolnite spletno prijavnico NAJKASNEJE DO PONEDELJKA, 23. SEPTEMBRA 2024.

Po pregledu vaše prijave vam bomo na elektronski naslov poslali predračun, ki bo osnova za plačilo kotizacije. Prijava bo potrjena šele po plačilu.

Kotizacija za delavnico znaša 50,00 €, za člane Turističnega združenja Portorož in študente pa 35,00 €. DDV ni vključen v ceno, ki zajema predavanja, gradivo in pogostitev med odmorom. Število mest je omejeno.

Za dodatna pojasnila in informacije smo vam na voljo na polona@portoroz.si ali na 05/674 82 62.