Novice - Love Istria

Vse novice

Digitalna akademija v turizmu - nadaljevalni nivo

11. 2. 2024

Delujete na področju turizma in gostinstva? Ste kreativni, gradite svoj posel in si želite pridobiti nova znanja? Se navdušujete nad socialnimi omrežji, oglaševanjem in se soočate z novimi izzivi, a ne veste, kako se jih lotiti?

Turistično združenje Portorož, g.i.z. za deležnike turističnega gospodarstva organizira Digitalno akademijo v turizmu - nadaljevalni nivo z vrhunskimi predavatelji in vsebinami.

Namen akademije je opolnomočiti udeležence za učinkovito izvajanje vsebinskega digitalnega marketinga ter jih seznaniti z aktualnimi trendi. Nadaljevalni nivo je namenjen uporabnikom, ki pri svojem delu že aktivno uporabljajo razna digitalna orodja, sledijo digitalnim trendom in poznajo osnove digitalnega marketinga in si želijo nadgraditi svoje znanje.  

Poleg kakovostnega programa bodo udeleženci imeli možnosti spoznati vrhunske predavatelje in izmenjati medsebojne izkušnje. Akademija je zastavljena tako, da udeleženci aktivno sodelujejo in spoznavajo primere dobrih praks, ki jim lahko pomagajo pri svoji dejavnosti.

Na digitalno akademijo se prijavite tako, da izpolnite spletno prijavnico NAJKASNEJE DO PONEDELJKA, 11. MARCA 2024.

Po pregledu vaše prijave vam bomo na vaš e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi, poslali predračun, ki bo osnova za plačilo kotizacije. Prijava bo potrjena šele po plačilu.

Kotizacija znaša 200,00 € za člane Turističnega združenja Portorož ter študente, 270,00 € za ostale udeležence. V ceno so vključena predavanja, gradivo in pogostitev med odmorom. Število mest je omejeno.

Dodatna pojasnila in informacije o vsebini ter prijavi na tečaj pridobite na naslovu digital@portoroz.si ali na 05/674 82 63.