Novice - Love Istria

Vse novice

Pustni vikend v Portorožu in Piranu je pred vrati

30. 1. 2024

Ste pripravljeni na najbolj zabaven čas v letu? Pridružite se nam 9. in 10. februarja, ko bosta Portorož in Piran zaživela v barvitem pustnem vikendu, polnem plesa in zabave! V nekdanjem skladišču soli Grando bo nastopil legendarni italijanski DJ Gabry Ponte, piransko gledališče bo gostilo Veliki pustni ples, v Avditoriju bodo rajale najmlajše pustne maske.

Portorož in Piran bosta letos prizorišče pestrega pustnega dogajanja, ki se bo začelo z največjo pustno zabavo – Disco Carnival že 9. februarja, ob 22. uri, v Grandu Portorož. Na velikem odru bo ljubitelje elektronske pop glasbe zabaval legendarni italijanski DJ Gabry Ponte, družbo pa mu bo delala tudi zvezdniška zasedba disko ikon – Secret Disco, Paolo Barbato, Alex Dee Groove iz Master mixa in DJ Dash.

Elektronske ritme bo v soboto, 10. februarja, ob 20. uri, zamenjala glasba v živo s pop, rock in funk ritmi. V Gledališču Tartini v Piranu bodo na XX. Velikem pustnem plesu nastopili De Peachkiss in DJ Adriano Roy. Večer obljublja edinstveno potovanje skozi čas, saj je tematika letošnjega plesa Marco Polo. V slikovito gledališče so sicer vabljene prav vse pustne maske, najboljše pa bodo tudi nagrajene.

Sobotno popoldne bo namenjeno še Pustnemu rajanju za otroke. Ob 16. uri so najmlajše pustne maske vabljene na zabavo z BabyBoomv Avditorij Portorož.

Vstop na Veliki pustni ples in Pustno rajanje za otroke je brezplačen. Vstopnice za Disco Carnival so že na voljo.