Modre dogodivščine - Love Istria
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Modre dogodivščine

Morski valovi, ki s svojo prijazno temperaturo polepšajo poletje, dajejo v vseh letnih časih pravi ritem sprehodom, teku, kolesarjenju, rolkanju in drugim aktivnostim. Pogled na morje je odlična spremljava joge na prostem. V Istri je gibanje vselej prava izbira za posameznike, pare, družine in dobre družbe. Kdaj ste nazadnje povabili ekipo na odbojko na mivki? 

PLAŽE ZA VSE OKUSE

Kopališča v Portorožu navdušijo s peščenimi plažami, v Strunjanu z energijskimi točkami med borovci, v Izoli z različnostjo kar osmih urejenih plaž, v Kopru s parkom vodnih športov, v Ankaranu z nizom prodnatih in kamnitih plaž.

Za navtične navdušence

Marine v Portorožu, Izoli in Kopru so odlično izhodišče za odkrivanje slovenske obale in križarjenje vzdolž Jadrana. V Kopru je tudi priljubljeno pristanišče za velike potniške ladje.

Marina Portorož
Marina Portorož
Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož
+386 (0)5 676 11 00
info@marinap.si
https://www.marinap.si
Marina Izola
Marina Izola
Tomažičeva 4a, 6310 Izola
+386 (0)5 662 54 00
izola@marinaup.com
https://marinaup.com/
Marina Koper
Marina Koper
Kopališko nabrežje 5, 6000 Koper
+386 (0)5 662 61 00
info@marina-koper.si
https://marinaup.com/

Morje na mizi

Dobrote iz morja, vrtov in divje narave so začinjene s piransko soljo in istrskim oljčnim oljem. Obiščite restavracije s chefi, ki jih priporoča tudi Michelinov vodnik  s svojimi zvezdicami, podeželske gostilne in istrske domačije, kjer kulinarične skrivnosti še prehajajo iz generacije v generacijo.

Dobro počutje na istrski način

Zdravilna klima z aerosoli, sproščujoče plavanje v toplem morju, talasoterapija z morsko vodo in solinskim blatom, mediteranska prehrana ter strokovni pristopi zdravilišč in term ob morju vse leto vračajo zdravje in dobro počutje.

Promo video